R&R Software - Vállalati hírlevél 2014/2.
2014-07-27 11:45:00
Az R&R Software Zrt. 2013-as eredményei és jövőbeli tervei

 

 

Az R&R Software Zrt. 2013-as eredményei és jövőbeli tervei

 

A vállalatvezetés előzetes várakozásainak megfelelő értékeket hozott az R&R Software Zrt. 2013-as üzleti évét ellenőrző könyvvizsgálat. Büszkén kijelenthető, hogy a vállalat ismét eredményes üzleti évet zárt az előző 22 évhez hasonlóan, így igazolva a hazai informatikai vállalkozás létjogosultságát.

Bővebben…

Üzleti tervezés és elemzés mobilon

 

A vállalati mobilitás jegyében egyre több iOS és Android kompatibilis Oracle üzleti intelligencia és vállalati teljesítménymenedzsment alkalmazás érhető el az R&R Software kínálatában.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

Elindult a VI. György Ádám Kastélyakadémia

 

György Ádám zongoraművész 2014-ben immáron hatodik alkalommal rendezi meg zongoraakadémiáját Pomázon, amelyre az R&R Software Ösztöndíj keretében magyar tanulók is érkeznek.

Bővebben…

Információs Társadalom Parlamentje

 

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a közigazgatás, a civil társadalom és az infokommunikációs iparág legnagyobb találkozóját. A rendezvényt az R&R Software is támogatta.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Víziközművek energiahatékonyság-növelése

 

A Future Energy Kft. és az R&R Software Zrt. közös fejlesztésű, közműszolgáltatók kontrollingját is segítő energiamenedzsment rendszere a MaVíz Informatikai Konferencián is bemutatkozott.

Bővebben…

Nemzetközi elismerésben részesült két hazai Renault márkakereskedő

A legjobban teljesítő kereskedőknek járó Renault „Dealer of the Year”, azaz „Év Márkakereskedője” díjat az R&R Software két ügyfele is elnyerte.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lezárult az Architektúra Karbantartó Rendszer fejlesztése

A Szegedi Tudományegyetem és az R&R Software közös kutatás-fejlesztési projektje a Java alapú üzleti alkalmazások fenntarthatóságának javítását célozta.

Bővebben…

Visszalépés az előző oldalra