Elnökség

 
Csizmadia Attila
Elnök
Mr. Csizmadia holds an engineering degree in telecommunications.From 1968 to 1983, he worked at the Budapest Telephone Directorate as an engineer, then held various management positions.In 1983, he became a senior staff member at the General Directorate of Hungarian Post.From 1986 to 1990, he was a senior staff member and Head of Telecommunications Department at the National Planning Office.From 1990, he worked as Head of Department and chief counsellor in the Ministry of Finance.He also took part in work of various inter-departmental committees and consulting bodies dealing with IT and communications issues.
 

 
Vlaszaty Gábor
Főtitkár
Vlaszaty Gábor főiskolai-műszaki egyetemi végzettséggel angol, német nyelvvizsgával a távközlés különböző területein tevékenykedett több évtizeden keresztül. A frekvenciagazdálkodás, rádiótelefon rendszerek beruházása, fejlesztése, üzemeltetése tekinthető szakterületének. Erőssége a rendszerszemlélet és a szervezés technika. Különböző középvezetői munkakört töltött be, majd a Westel Kft. managere, műszaki igazgatója ill. a TETRA Rt. első műszaki igazgatója volt. Jelenleg távközlési szakértő ill. a TETRA Forum főtitkára. A KGST, a CCIR, az ITU szervezeteiben képviselte a Magyar Posta ill. a Westel távközlési érdekeit. Éveken keresztül vendégelőadója volt több oktatási intézménynek.

Több kitüntetés birtokosa. Magánéletében két fiú apja, két unokája van, tenisz és bridge játékos, borszakértő. 

 
Draskóczi József
Elnökhelyettes
Draskóczi József okleveles híradástechnikai mérnök.
1987-től kezdte a pályafutását a Határőrségnél, RH és URH rádióállomások üzemeltetésével. 1991-től 1994-ig a Határőrség Központi Híradástechnikai Műhelyét vezette. 1999-Ig főmérnökként, majd 2007-ig informatikai osztályvezetőként dolgozott a Határőrség Országos Parancsnokságán.
2008-tól a készenléti szervezetek rádiótechnikai fejlesztésével és üzemeltetésével foglalkozik. Elkötelezettje a készenléti szervezetek felhasználói által támasztott követelmények érvényre juttatásának, az európai TETRA hálózatok és a kritikus kommunikációs infrastruktúrák tekintetében.
 

 
Fáy András László
Elnökhelyettes
Az Airbus Defence and Space magyarországi vezetője 2005 óta. 55 éves, végzettsége távközlési mérnök. Szakmai pályafutását a Siemens Telefongyár Kft-ben kezdte, dolgozott az IBM-nél, majd vezetői beosztásban a NOKIA Magyarországnál. Az EDR rendszerszállítói pályázatokon a vezetésével nyert a cég mindhárom versenyző szolgáltatónál. A Promotel Egyesület alapító alelnöke. Nős, egy lánya van. Hobbija a gasztronómia és a motorozás.

 

 
Kerekes János
Elnökhelyettes
Műszaki pályáját 1969-ben híradásipari technikusként kezdte, majd főiskolát és egyetemeket végezve rádiómérnök, számítástechnikai szakmérnök képesítéseket szerezett. Hivatásos katonatiszti pályafutása 1989-ig tartott, majd kis kitérő után a 90-es évek elejétől a trönkölt és 98-tól kifejezetten a TETRA rádiórendszerek fejlesztésében, magyarországi meghonosításában vett részt. A Motorola Budapesten települt pilot rendszerének gazdájaként gyakorlatilag valamennyi TETRA rendszer kiépítésére irányuló kezdeményezésben részt vett. 2006-tól a TETRA alapú EDR rendszert megvalósító Pro-M Zrt. munkatársa. A TETRA Fórum, majd a Promotel munkájában a kezdetek óta részt vesz és célja a készenléti szervezetek rádiókommunikációs rendszerének további támogatása, a jövőbeni fejlesztések elősegítése.

 

 
Dezső Imre
Elnökhelyettes

 

 
Tanka László
Elnökhelyettes

 Visszalépés az előző oldalra