TWC2012 előkészítése
2011-12-12 16:00:00
Az IIR szervezésében folytatódik a TWC2012 előkészítése, a programok összeállítása.
(Forrás: IIR Telecoms & Technology)

A Dubaiban rendezendő 14. TWC-hez csatlakozóknak lehetőségük lesz megbeszélni és megvitatni a veszélyhelyzeti kommunikáció mai és holnapi szolgáltatásait (Deliver Critical Communications Today and Tomorrow). A készülő program szerint 2012. május 14. a szeminárium és a mesterkurzus napja lesz, ahol a résztvevők például megismerkedhetnek a jövő TETRA-jával, a szélessávú mission critical-al, a hálózat fejlesztéssel és felügyelettel.

A plenáris üléseken és a szekciókban, az aktuális kérdésekkel kapcsolatos vélemények megvitatására kerül sor május 15-17. között. A felhasználókra fókuszáló programokban előadások hangzanak el a TETRA üzleti modellről, a veszélyhelyzeti kommunikáció szélessávú igényéről a TEDS és/vagy LTE és/vagy WiMAX figyelembevételével, az innovatív TETRA alkalmazásokról, az együttműködésről és az interoperabilitásról, a digitális hozadékról (DD) és a rendelkezésre álló spektrumról.

A Kapcsolódó weboldalon megtalálhatók a TWC2012-vel kapcsolatos legfrissebb hírek, a kongresszusra illetve a kiállításra a regisztrációs lehetőség, valamint további helyi információk.

Kiemeljük, hogy a TFH Egyesület tervezi összefogni és megszervezni, a magyar vállalkozások megjelenését a TWC2012 kiállításon. Ezzel kapcsolatos további információt Jókai Oszkár úr - a TFHE Elnöke ad az oszkar.jokai@siemens.com levelezési címen.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra