Kétszer négy, ez a Budapesti TWC kínálata
2011-02-05 11:00:00
Tréning, konferencia, hálózatépítés és kiállítás az a négy terület, ahol a 4 napos Budapesti TWC2011 rendezvényeken új és hasznosítható ismeretet szerezhet a résztvevő.

A TWC2011-et szervező IIR Telecoms & Technology a rendezvény teljes körű és végleges programját még nem publikálta, de tudható, hogy:

  • Veszélyhelyzeti Kommunikáció egy kibontakozó Világban (Critical Communications For An Evolving World), gondolat köré csoportosítja a rendezvényeket a Budapesti TWC2011 Kongresszus.
  • Május 24. a tréning nap. Előadások és gyakorlati bemutató keretében, a készenléti és civil alkalmazások körében, a TETRA alkalmazás-fejlesztéssel, üzleti modelltervezéssel, a jövő TETRA-jával, stb. foglalkozik.
  •  Május 25. – 27. konferencia napok.  Több mint 15 szekcióban, több mint 150 előadó fogja górcső alá venni az alkalmazásfejlesztést, mondja el véleményét a jövő TETRA technológiájáról, vizsgálja a hálózat hatékonyság biztosítás feltételeit, de hallhatunk a kereskedők üzleti elvárásairól, valamint a nemzeti és nemzetközi kooperációról, és még sok újdonságról - a TETRA világ aktuális kérdéseiről.  
  • Május 25. – 27. kiállítás.  A kiállításon látható minden évben a világ legnagyobb TETRA gyűjteménye. Több mint száz standon, több mint száz kiállító mutatja be TETRA berendezéseit és azok alkalmazásait. Az öt földrész produktumait bemutató kiállítás egyedülálló lehetőség a piaci kínálat megismerésére, a legjobb termékek és a legjobb megoldások kiválasztására. Megemlítendő, hogy a kiállítók között több olyan piaci szereplő – köztük magyar - található, akik először lépnek a TETRA kiállítói parkettra (Siemens, Pro-M Zrt, Cfocus BV, Hungarocom, Procom A/S, Siemens Austria, Antennentechnik, Funkwerk, Tieto, Stulz).

 A Budapesti TWC2011 programjairól, részvevőiről napi információ kapható

 http://tetraworldcongress.com

Visszalépés az előző oldalra