Szemináriumok és mesterkurzus a TWC2011 Kongresszus előtti napon
2011-02-28 16:00:00
A TETRA Világ Kongresszus előzeteseként, 2011. Május 24.-én a Corinthia hotelben, szemináriumok és mesterkurzusok kerülnek megrendezésre.

A Corinthia hotelben tartandó tréningeken az érdeklődők választhatják:

  • Bevezetés a TETRA-ba egész napos szemináriumot, amelyik foglalkozik a TETRA piaccal, áttekintést ad a szolgáltatásokról és a rendszer tulajdonságairól, megismerhető lesz a hálózat struktúra és az interfészek, számozási terv (címzés) és hívás a TETRA hálózatban, direkt mód, és még számtalan előadás számol be a TETRA jelenlegi kínálatáról és a várható jövőbeni fejlesztéséről.
  • A négy etapos szemináriumot, ahol délelőtt a TETRA hálózat fejlesztése és építése valamint optimalizálása az egyik témakör, míg a másik az üzleti modell kidolgozásával és fejlesztésével foglalkozik. A délutáni előadások információt szolgáltatnak egyrészt a TETRA épületen belüli ellátás tervezéséről, valamint a TETRA alkalmazásfejlesztésről.
  • A mesterkurzust, ahol az egyik legfontosabb téma a TETRA a közlekedési környezetben lesz (vasút, metró, autópálya, stb.), de foglalkozik a jövő TETRA-jával, TETRA esetén elmaradhatatlan kérdéskörrel a biztonsággal, valamint a hatékony felügyelettel.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy a szemináriumok és a mesterkurzus csak előzetes regisztráció alapján látogathatók, telefonon a +44 (0)20 7017 7878 hívószámon, vagy Interneten a www.tetraworldcongress.com/MM címen.

Visszalépés az előző oldalra