Nagysikerű TWC Budapesten
2011-06-08 16:00:00
Az optimisták várakozását is felülmúlta a négy napos budapesti TWC2011 iránti érdeklődés.

Az immár 13. TETRA Világ Konferencián 78 országból, 2400 látogatót fogadott a Konferenciának helyt adó HUNGEXPO. A látogatók számának növekedése a TWC fontosságát jellemzi, a TWC-n találkoznak továbbra is a Föld TETRA technológiában érdekelt „iparosai”.

Phil Godfrey, a TETRA Association Elnöke, a budapesti vibráló TWC-t, a következő szavakkal jellemezte:

"This was certainly one of the most vibrant Congress events and there was a real buzz this year. The Record number of attendees demonstrates that the TETRA industry is buoyant even in these difficult economic times, and our market growth remains resilient"


A Konferencia sikeréhez hozzájárultak a magyar előadók is. Kozma Béla az első napi plenáris ülésen, míg a Konferencia harmadik napján a „Nemzeti és nemzetközi kooperáció”szekción belül Csillag Imre és Nagy Zsolt előadása váltott ki érdeklődést.

A Konferencia második napján a Magyar Szekció rendezőinek sem kellet csalogatni a látogatókat. A hat előadást és a panelbeszélgetést, időnként csak „állóhelyről” lehetett követni. Aki ismét át szeretné tekinteni az előadásokat, azokat letöltheti a honlapról:

Angol nyelven

Magyar nyelven

A sikeres rendezvény zárása után nem maradtak el a köszönő szavak sem. Jókai Oszkár a TFHE Elnöke:

Ezúton szeretném megköszönni minden résztvevőnek, támogatónak a TWC2011 Budapest-Hungary rendezvény sikeres megrendezéséhez, továbbá Magyarország megjelenését, illetve a TETRA FORUM HUNGARY Egyesületet reprezentáló stand megvalósításához nyújtott segítségét. Úgy gondolom közös erőfeszítésünk - e népes csapat - is nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy minden idők leglátogatottabb TWC-jét sikerült hazánkban megrendezni, több mint 2400 látogatóval. Egyben szeretném tolmácsolni a TETRA Association Elnökének és Vezérigazgatójának köszönetét is a rendezéshez nyújtott segítségért.”

Hanna Jackson a rendezvény igazgatója, minden regisztrált részvevőnek személyre szóló levélben köszönte meg a részvételt, és összefoglalva megküldte a legfontosabb információk elérhetőségét is.

A Kongresszus három napjáról szóló híradások letölthetők:
TETRA World Congress - Day One

TETRA World Congress - Day Two

TETRA World Congress - Day Three


A konferencia prezentációi – az IIR-től korábban kapott bejelentkezési azonosítóval – letölthetők:
http://www.iir-telecoms.com/nl/657a684a4b6c4359756f6f3d/5241376f504448356878633d


És ha valaki még nem tudná: viszontlátásra a Dubai Világgazdasági Központban, 2012. május 14.-17. között. A TWC2012 weboldala már elérhető.A TFHE kiállítási standja (Foto: Vlaszaty)A Magyar Szekció előadásainak hallgatói (Foto: Vlaszaty)
Visszalépés az előző oldalra