TÁJÉKOZTATÓ a TWC2011 előkészítéséről
2011-01-20 00:00:00
Az előző tájékoztatás óta a következő fontosabb lépések történtek: Korábban tájékoztattuk tagjainkat és az érdeklődő cégeket a kiállítási lehetőségekről és a várható költségekről. Mivel a Forum szervezésében kialakítandó standdal kapcsolatban még függőben van a finanszírozás megoldása, és ennek következtében a kiállítási terület nagysága, az IIR-rel történő megegyezés, ezért az érdekelt potenciális résztvevők türelmét kérjük a további lépések vonatkozásában.


  • A TETRA Association Board elnöke és ügyvezető igazgatója megértéssel fogadta korábbi megkeresésünket, egyeztetett az IIR-rel, de alapvető megoldást nem tudott biztosítani a kiállítási stand pénzügyi megoldásában.
  • A nagyobb méretű kiállítási terület finanszírozása érdekében pályázat útján próbáltunk meg forrást szerezni. A pályázatot az NKTH sajnos elutasította. Az Elnökség a pénzügyi kérdés megoldására további elgondolásokat dolgozott ki.
  • A TETRA technológiában érdekelt fejlesztő, beszállító, közreműködő vállalkozásokon kívül - ahogy korábban is jeleztük - a felhasználók részéről is fontos lenne a kiállításon való részvétel. Sajnos az a helyzet, hogy az erre vonatkozó szándék, elhatározás késlekedik, aminek minden bizonnyal az az oka, hogy a felhasználó készenléti szervezetek egy részénél szervezeti és személyi változások folynak.
  • A Konferencián tartandó magyar előadások lehetőséget biztosítanak az EDR eredményeinek bemutatására és a magyar tapasztalatok átadására. Ezért javaslatot készítettünk a TETRA Association és az IIR számára, hogy fogadjanak be olyan magyar előadási blokkot, amivel ezt elérhetjük. A javaslat különböző változatokat tartalmazott. Az IIR-től nagyon kedvező választ kaptunk a magyar előadási lehetőségeket illetően:
    • Kozma Béla úr előadása (Pro-M Zrt.) az első nap plenáris ülésén kerül sorra.
    • Lesz egy külön Hungarian Stream (Magyar előadási blokk), ahol lehetőség lesz az EDR eredményeinek bemutatására.
    • Ezen kívül az utolsó előadási napon az egyik panel beszélgetés vezetőjét mi jelölhetjük ki. A téma pedig az EDR (TETRA technológia) felhasználása a tavalyi árvízi és vörös-iszap katasztrófa helyzetben.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra