TÁJÉKOZTATÓ a TWC2011 előkészítéséről
2010-11-30 00:00:00
Az utóbbi időben több fontos lépés történt.

 

  • Folytatódott a TWC2011 népszerűsítése, aminek során tájékoztattuk a tagságot és szakmai partnereinket a rendezvényről és közreműködésüket kértük előadásokra történő jelentkezésre, a kiállításon való részvételre.

 

  • Október 12.-én tájékoztatást adtunk a Budapesten ülésező TETRA Association Board részére a TFH eddigi tevékenységéről és a további, tervezett feladatokról, elgondolásokról és megbeszélést folytattunk az IIR képviselőivel a közös TFH kiállítási területről, valamint a Forum és az IIR együttműködési programjáról.

 

  • Tájékoztattuk tagjainkat és az érdeklődő - TETRA technológiában érdekelt - cégeket a kiállítási lehetőségekről és a várható költségekről. A megbeszélés és az ezt követő egyeztetések alapján 10 - 15 KKV jelezte tervezett részvételi szándékát, ami természetesen függ a várható költségek pontosabb ismeretétől.

 

  • Az EDR felhasználók részéről is várjuk a közös kiállítási standon való részvételi szándékot, ill. annak megerősítését, mert a magyar eredmények bemutatását leginkább ezen a vonalon lehet prezentálni.

 

  • A korábbi egyeztetések után az IIR sajnos olyan kedvezőtlen ajánlatot adott a közös TFH kiállítási stand bérletére vonatkozóan, amit sem az anyagi sem az egyéb feltételek miatt nem tudtunk elfogadni. A Forum számára kedvezőbb lehetőségek elősegítése érdekében az Elnökség megkereste a TETRA Association Board elnökét és ügyvezető igazgatóját is, akik támogatják ugyan a TFH aktív megjelenését, de a TWC üzleti ügyeit teljes mértékben az IIR intézi, így korlátozott lehetőségeik vannak a tényleges segítségre.

 

  • Október 15-én lejárt az előadásokra történő jelentkezés határideje. Sajnos mindössze egy jelentkezés érkezett határidőre az IIR-hez. Tájékoztattuk a tagságot és a potenciális jelentkezőket, hogy az IIR még utólag is elfogad előadási jelentkezéseket. Ez után még néhány előzetes jelentkezés történt. Ez úton is kérjük a Forum tagságát és minden érdeklődőt, hogy éljenek az előadások lehetőségével, hiszen ez az egyik legjobb módja a magyarországi TETRA rendszer bemutatásának.

 

  • Az említett néhány magyar előadási szándék alapján kezdeményezzük, hogy a Konferencián lehetőleg önálló magyar előadási blokk kialakítására legyen lehetőségünk. Erre vonatkozóan is várjuk Tagjaink segítségét, közreműködését, hogy minél eredményesebb legyen az EDR "siker story" bemutatása.

 

  • Ahogy korábban is jeleztük, a TFHE tagok kiállítási részvételének anyagi támogatását az Egyesület pályázatok útján tervezi megvalósítani. Az utóbbi időben egy olyan pályázati kiírás jelent meg az NKTH részéről, ami lehetőséget jelent a TWC2011 kiállításra vonatkozóan. Ennek lebonyolítására az Elnökség megbízást adott egy erre szakosodott cég részére (Magyar Projektmenedzsment Iroda). A pályázatot határidőre beadtuk és bízunk a kedvező elbírálásban.

 

  • A minél eredményesebb közreműködés érdekében kialakítandó marketing és kommunikációs stratégia érdekében kért ajánlatok beérkeztek, a közreműködő céget kiválasztottuk (Uniomedia) és szerződést kötöttünk ezen tevékenységek megvalósítására. Az említett pályázati anyag már az Uniomedia közreműködésével készült el.

 

  • Az Elnökség a továbbiakban is aktívan végzi az előkészítési munkákat, de kéri az Egyesület jogi és egyéni tagjait, hogy - lehetőségeikhez mérten - vegyenek részt a feladatok megvalósításában, mint eddig is többen megtették.
Visszalépés az előző oldalra