Meghívó és belépés a TWC2011 kiállításra és a Magyar Szekció rendezvényére
2011-03-28 16:00:00
A TETRA FORUM HUNGARY Egyesület tisztelettel meghív minden érdeklődőt a HUNGEXPO területén 2011. május 25.-27 között rendezendő TWC2011 kiállításra, és május 26.-án délután a Magyar Szekció előadásaira.

A kiállítás és a Magyar Szekció előadásai díjmentesen, előzetes regisztráció alapján látogathatók. Regisztráció a Kapcsolódó weboldalon lehetséges, a weboldalon a „Register For Free TWC2011 Exhibition Pass”-ra kattintva. Sikeres regisztráció után visszaigazolást küld a TETRA World Congress Team, ami tartalmazza a további tudnivalókat is.

Belépéshez nyomtasd ki a visszaigazolást, mert ez alapján kapsz a regisztráló asztalnál egy szabadjegyet (Visitor Pass), ami egy nyakba akasztható „névjegy” (badge) amivel a kiállítás mindhárom napja, valamint a Magyar Szekció előadásai látogathatók.

A TETRA FORUM HUNGARY Egyesület Elnöksége kéri a sikeresen regisztráló érdeklődőket, hogy a visszaigazolást - tájékoztatása céljából - küldjék el a twc2011@tetraforum.hu e-mail címre.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az elfogadott regisztráció, csak a kiállítás és a Magyar Szekció látogatására jogosít, a konferencia előadásai, egyéb rendezvényei vagy dokumentumai csak a konferenciára történő regisztrálás (http://www.tetraworldcongress.com/register/) alapján látogathatók, illetve férhetők hozzá.

A TWC Meghívó PDF formában letölthető

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra