R&R Software - Vállalati hírlevél 2012/3.
2012-09-08 13:50:00


1Idén először végeztek magyar diákok a pomázi György Ádám Kastélyakadémián
Először vehettek részt magyar diákok a nemzetközi hírű György Ádám Kastélyakadémia nyári kurzusán: az R&R Software támogatásával idén számos külföldi ifjú zongorista mellett 4 magyar tehetség is élhetett a különleges lehetőséggel. A fiatalok nyári képzése a napokban sikeresen lezárult.

Bővebben…
3Sikeresen üzemel a napon belüli bankközi átutalás
2012. július 1-től az elektronikus  úton, a banki nyitvatartási időn belüli belföldi forint átutalások 4 órán belül jóváírásra kerülnek a kedvezményezett számláján - a projekt R&R Software segítségével valósult meg.

Bővebben…
4Automatizált elektronikus számlakezelés
Üzembe állt a FusionR dokumentumkezelő rendszer a Prímagáznál, amely a számlakép elkészültét követően képes a folyamat további lépéseinek automatizált elvégzésére: időbélyeggel hitelesít, archivál, továbbít és iktat.

Bővebben…
5Big Data: Adatrobbanás
Merre tart az üzleti intelligencia? A nagyságrendekkel nagyobb mennyiségű, gyors feldolgozást igénylő adatokat illetjük Big Data névvel, amelyek kezelésére külön platform létezik.

Bővebben…
6Forráskód-minősítés üzleti szemmel
Világviszonylatban is új, a szoftverek forráskódjának vizsgálatára épülő minősítő eljárás bemutatójára kerül sor szeptember 20-án a budapesti Kopaszi-gáton.

Bővebben…
7Sikeres VERK/400 bevezetések
Gyártói-termelői, nagykereskedelmi, és szolgáltatás-értékesítési környezetben is rendelkezik referenciával az R&R Software saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszere. Hírünkben 3 esettanulmányt teszünk közzé.

Bővebben…
8SCC eszközök az R&R Software kínálatában
Supply Chain Collaboration & Management technológia az R&R Software kínálatában - vállalkozások közötti kapcsolatok és az együttműködés erősítésével, támogatásával minden fél számára hozzáadott érték képezhető.

Bővebben…
9cDMS vállalatirányítás a Meszlényi-Autó Kft.-nél
A jelenlegi, modern telephelyén 7. születésnapját ünneplő Meszlényi-Autó Kft. továbbra is nagy megelégedettséggel használja az R&R Software vállalatirányítási megoldását.

Bővebben…Visszalépés az előző oldalra