R&R Software - Vállalati hírlevél 2016/1.
2016-05-08 18:00:00
Ügyfél-elégedettség 2015-ben, Ford SPRINT pilot projekt az R&R Software támogatásával, Csökkenthető Microsoft SQL üzemeltetési költségek, ...


 
Ügyfél-elégedettség 2015-ben
 

Az R&R Software szolgáltatásai és termékei elsősorban hosszú távú, kölcsönösen eredményes együttműködésre épülnek, így stratégiájának és minőségpolitikájának középpontjában továbbra is az ügyfelek kimagasló elégedettsége áll. Az R&R Software ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségpolitikája meghatározza, hogy az éves felmérésben az összesített elégedettségi szintnek el kell érnie legalább 80 százalékot - ez a 2015-ös évben is teljesült.
Bővebben…
 
Ford SPRINT pilot projekt az R&R Software támogatásával
 
Az R&R Software és ügyfele, az FX Autóház Kft. – mint regionális, több telephelyes Ford márkakereskedés – megkezdte a központi készletgazdálkodási rendszer hazai tesztelését.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
Csökkenthető Microsoft SQL üzemeltetési költségek
 
A Microsoft 2017 közepétől teszi elérhetővé az SQL szerver Linux-kompatibilis változatát: az R&R Software megoldásai az SQL adatbázis-kezelőkkel is kompatibilisek.
 
Bővebben…

Karrierlehetőségek az R&R Software-nél
 
Az R&R Software folyamatos növekedése a munkavállalói létszám bővítését is igényli: tapasztalt és pályakezdő munkavállalók részére egyaránt kínál pozíciókat.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Számítógép-adomány Böjte Csaba rászorultjai részére
 
Az R&R Software a Vanessia szervezésében adományozott használt számítógépeket és perifériákat a nemzetközileg elismert gyermekmentő szervezet részére.
 
Bővebben…
R&R Software - Hosszútávon a Spuri Balaton Szupermaratonon

Az R&R Software futócsapata idén a Balatont kerülte meg a 4 napos, embert próbáló szupermaratonon. Az eseményen készült képek és videók a hírben láthatók.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vállalatirányítási funkciók kiterjesztése mobil platformokra
 
Az R&R Software VERK/400 vállalatirányítási rendszerének funkciói már natív, Android tabletes és okostelefonos alkalmazás segítségével is kiterjeszthetők a terepre.
 
Bővebben…
 
 
Visszalépés az előző oldalra