R&R Software - Vállalati hírlevél 2015/2.
2015-07-26 18:00:00
Bővül az R&R Software felhő alapú üzleti analitika kínálata, Karrierlehetőségek az R&R Software-nél, Aktív munkafelvétel jármű márkakereskedőknek és szervizeknek

Az R&R Software 2014-es eredményei és jövőbeli tervei

 

A 2014-es év számos szektorban a konszolidációról szólt: az R&R Software termékstratégiája ennek megfelelően a területileg elosztott - kiterjesztett működés központi irányítását, támogatását és ellenőrzését lehetővé tévő informatikai rendszerekre fókuszált, beleértve a területi munkát támogató vállalati mobilitás megoldásokat is. A tulajdonosi kör 2015-ben is fejlesztésekre és innovációra fordítja a működés eredményeit, ezzel megalapozva az R&R Software meghatározó piaci pozícióját, és új üzleti lehetőségeit.

Bővebben…

 

Bővül az R&R Software felhő alapú üzleti analitika kínálata

 

A hazai informatikai ipar egyre jelentősebb részét képviselik a szolgáltatásként nyújtott szoftverek, platformok és infrastruktúrák – összefoglaló nevükön a Cloud, illetve felhő-szolgáltatások. Az R&R Software kínálatában az Oracle legújabb szolgáltatásai is megtalálhatók.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

Karrierlehetőségek az R&R Software-nél

 

Az R&R Software sikeres piaci- és termékstratégiája folyamatos növekedési pályára állította a céget – a bővülő ügyfélkor kiszolgálása pedig a jelenlegi, 150 főt meghaladó szakértői bázis mellett is új munkahelyeket teremt: tapasztalt és pályakezdő munkavállalóknak egyaránt.

Bővebben…

 


Aktív munkafelvétel jármű márkakereskedőknek és szervizeknek

 Az R&R Software cDMS csomagja új, tableteket alkalmazó vevőszolgálati eszközzel segíti az értékesítést: használatával közvetlenül az ügyfél járműve mellett végezhetők el az az ellenőrzőlistákkal és CRM funkciókkal is támogatott járműátvételi folyamatok. Igény esetén fotódokumentáció is csatolható a munkalaphoz.     

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FusionR Utility rendszer bevezetés a VASIVÍZ Zrt. részére

 

Az R&R Software 2015-ben vezette be FusionR Utility vállalatirányítási és működéstámogatási rendszerét a 207 települést ivóvízzel kiszolgáló VASIVÍZ Zrt. részére. A rendszer rugalmasságának köszönhetően a bevezetési projekt közben konszolidált Sárvár-Víz Kft. plusz feladatai nem jártak határidő-módosítással.

Bővebben…

Értékesítési logisztika támogatása a terepen

 

Az R&R Software megújult VERK TRS vállalati mobilalkalmazása Android okostelefonok segítségével támogatja a területi értékesítési és áruterítési, logisztikai tevékenységet. A szoftver a legjobb iparági gyakorlatot beépítve tartalmazó, specifikus konfigurációkban érhető el az R&R Software kínálatában.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vállalati mobilitás megoldások közműszolgáltatóknak

  

Az R&R Software fejlesztési és termékstratégiájában több mint tíz éve szerepelnek kiemelt helyen a vállalati mobilitás és a távmunka támogatását lehetővé tévő technológiák. Az legújabb fejlesztés eredményeképp a közműszolgáltatók részére kínált portfólió mérőállás-leolvasó mobilalkalmazással bővült.

Bővebben…

 

 

 

Visszalépés az előző oldalra