R&R Software - Vállalati hírlevél 2015/1.
2015-05-02 14:00:00
Elindult az R&R Software megújult honlapja. Tovább javultak az R&R Software ügyfél-elégedettségi mutatói.

 

Elindult az R&R Software megújult honlapja

 

Örömmel jelentjük be az R&R Software megújított magyar honlapjának indulását, amely a modern megjelenés mellett hatékonyabban igyekszik szolgálni elsődleges feladatát, a tájékoztatást: bemutatja a vállalat közel 25 év alatt felépített termék- és kompetencia-portfólióját, piaci jelenlétét, stabil működését, valamint jövőképét. A böngészés megkezdéséhez kérjük, kattintson a "Bővebben ..." hivatkozásra!

Bővebben…

 

Tovább javultak az R&R Software ügyfél-elégedettségi mutatói

Az R&R Software szolgáltatásai és termékei elsősorban hosszú távú, kölcsönö- sen eredményes együttműködésre épülnek, így stratégiájának és minőségpolitikájának közép- pontjában továbbra is az ügyfelek kimagasló elégedettsége áll.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

Oracle Essbase oktatás kiemelkedő ügyfél-elégedettséggel

Az R&R Software üzleti analitika csoportja, amely több mint tíz éve szakértője az Oracle üzleti intelligencia, vállalati teljesítmény- menedzsment és adattárház-megoldásoknak, a Training360 oktatóközpontjában tartott sikeres kurzust.

Bővebben

 


Az IBM, a Microsoft és az Oracle üzleti analitika megoldásai továbbra is a piac élvonalában

Az R&R Software üzleti analitika csoportja mindhárom piacvezető gyártó eszközeire és technológiájára alapozva kínál stratégiaépítést, tanácsadást, mentorálást, oktatást, karbantartást és üzemeltetést.       

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R&R Software a BME Állásbörzén:
karrierlehetőségek a hazai informatika élvonalában

Az informatikai rendszerek és megoldások iránt 2015-ben folyamatosan nő az igény a hazai piacon - így az R&R Software is szakértői bázisának további jelentős bővítése mellett döntött.

Bővebben…

Üzleti analitika bevezetés a Sága Foods Zrt-nél

 

A Sága Foods 2012-ben döntött úgy, hogy a meglévő informatikai megoldásaiból gyűjtött adatok elemzését, és az azok alapján történő tervezést magasabb szintre emeli. A projekthez partnernek az üzleti analitikai megoldások kiemelkedő szakértőjét, az R&R Software Zrt-t választotta.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Informatikai megoldás EKAER adminisztrációra

  

Az év elején üzembe állt EKAER rendszer jelentős adminisztrációs terhet ró a logisziktai tevékenységet (is) végző hazai vállalatokra. Az R&R Software önálló, és termékeibe épített eszközökkel is támogatja az EKAER folyamatok automatizálását, egyszerűsítését.

Bővebben…

Visszalépés az előző oldalra