R&R Software - Vállalati hírlevél 2014/4.
2015-01-17 14:00:00
Auditált FusionR Utility közműszolgáltatói rendszerek, RPG workshop rendezvény: Kutatási eredmények

 *

Tisztelt Partnerünk!

Bízunk benne, hogy 2014-ben sikerült elérni üzleti céljaikat, és az Ünnepek jól megérdemelt pihenéssel teltek! Az Újévben elsőként a már-már hagyománynak tekinthető vállalati hírlevelünk 2014 utolsó negyedévét összefoglaló kiadását adjuk közre, ezúton is sikerekben gazdag, boldog új évet kívánva az R&R Software Zrt. munkatársai nevében!


Üdvözlettel:
Rozenberszki Zsolt
Értékesítési igazgató

__________________________________________________________________________________________

Auditált FusionR Utility közműszolgáltatói rendszerek

 

A FusionR Utility közműszolgáltatói rendszer az R&R Software minden ügyfelénél megfelelt a jogszabályi előírások teljesülését ellenőrző, HunGuard Kft. által végzett vizsgálaton. Az előírás elődleges célja annak biztosítása, hogy a díjak kiszámítása csak hibátlanul, és zárt szoftvermodulokban történhessen, és hogy a számlázási folyamat során ne történhessen jogosulatlan hozzáférés, vagy észrevétlen adatmódosítás.

Bővebben…

140 diáknak tartottunk informatikaórát

 

Az IVSZ "Fogadj örökbe egy iskolát" kezdeményezésére az R&R Software munkatársai a Bláthy Ottó Titusz Informatikai SZKI diákjainak beszéltek az informatikában rejlő karrierlehetőségekről.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

Integrált italnagykereskedelmi rendszer bevezetése

 

A Zsákai Kft. több, mint egy éve használja az R&R Software Zrt. integrált italnagykereskedelmi és logisztikai megoldását, amely a mobil, területi munkavégzést is támogatja.

Bővebben…


Infotér konferencia 2014 - beszámoló

 

Közel 1300 fő részvételével zárult Balatonfüreden az Infotér Konferencia az R&R Software Zrt. támogatásával. A meghívott előadók között volt Seszták Miklós, nemzeti fejlesztési miniszter is.       

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RPG workshop rendezvény: Kutatási eredmények

 

A Szegedi Tudományegyetem és az R&R Software Zrt. a FrontEndART Kft. budapesti workshop rendezvényén mutatták be legutóbbi, IBM Power System i platformot érintő fejlesztésük eredményét.

Bővebben…

GYBU Ultramaraton - R&R Software: Hosszútávon.

 

Az R&R Software 4+1 fős csapata ismét részt vett az őszi ultramaratonon, amelyet ezúttal Győr-Tata-Budakeszi-Budapest útvonalon rendeztek meg. Az eseményen készült fényképeket Facebook albumban tettük közzé.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az R&R Software munkatársai ismét adakoztak

  

A lassan hagyománnyá váló Cipősodoboz akció mellett idén Lipcsik Márton közreműködésével a budakalászi rászorulók részére is  gyűjtöttek tárgyadományokat az R&R Software munkatársai decemberben.

Bővebben…

Visszalépés az előző oldalra