HTE hírlevél
2014-11-21 11:11:00
Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület aktuális érdekességei.

kep1 (1).jpg
Kovács Endre lett az Év Projektmenedzsere
Immár tizennegyedik alkalommal adták át Budapesten a Projektmenedzsment Kiválóság Tábla által meghirdetett „Év Projektmenedzsere Díjat". Az elismerést Kovács Endre, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság projekt koordinációs főosztályvezetője, a HTE tagja vehette át az Országos Digitális Átállási Projektben nyújtott kiváló munkájáért. Gratulálunk neki! A projekt sikere, valamint a díj is bizonyítja, hogy az infokommunikációs és média szakterületek fejlődéséhez fontos a megfelelő tudású szakemberek bevonása, legyen szó köz- vagy akár üzleti szféráról.
Bővebben…
 
vonal.png-
kep2.jpg Bort kóstoltattunk az Infotér Konferencián
A Schönherz-brand, azaz a BME Schönherz Zoltán Kollégiumához kötődő cégek, cégvezetők összefogásával a HTE nem csupán részt vett, de programot is nyújtott a november elején, Balatonfüreden tartott Infotér konferencián.  A Schönherz-brand égisze alatt jelenleg olyan cégekkel állunk összeköttetésben, mint a Schönherz Informatikai Stúdió, az MPS, a Consense Informatikai Tanácsadó Kft., a Webtown és az Abesse Informatikai Tanácsadó Zrt. Az ötödik Infotér Konferencián, november 6-án este boros standunkon láttuk vendégül a szakmai konferencia látogatóit.
vonal.png
kep3.jpg Beszámoló az IEEE PerCom 2014 konferenciáról
A 2014. márciusában, Budapesten megrendezett IEEE PerCom 2014 (12th IEEE International Conference on Pervasive Computing and Communications) konferencia főszervezői között a HTE is igen jelentős szerepet töltött be. Az eseményről az IEEE Communications Magazine 2014 októberi számában, külön mellékletében számol be, amelyet itt lehet elolvasni.
vonal.png
kep4.jpg European Wireless Budapesten
2015-ben Magyarországon rendezik meg a European Wireless (EW) konferenciát. A rendezvénynek a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) ad helyet május 20-22. között. A konferencia kulcsfontosságú esemény a vezeték nélküli kommunikáció területén kutató európai szakemberek számára. A legújabb trendek megismerése mellett a szakmai találkozó fő témája az 5G lesz – no és persze ami mögötte van.

Tovább…

 
vonal.png
kep5_uj.jpg Kommunikáció 2014 konferencia – civileknek és katonáknak
Kommunikáció 2014 címmel szervezett konferenciát november 12-én a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, többek között a helyi HTE csoporttal karöltve. Az először 2000-ben megrendezett nemzetközi tanácskozás célja olyan tudományos-szakmai fórum biztosítása, amelynek keretében az infokommunikációban és híradásban jártas civil és katonai szakemberek megoszthatják egymással ismereteiket és szakmai kapcsolatokat építhetnek.
Tovább…
 
vonal.png
Legközelebbi események
HTE Szenátus ülés

2014.11.20. 15:00
Az évszázadok során változó Homérosz képek
DMV Klub
2014.11.24. 16:00
Az E-sáv használatbavétele mikrohullámú pont-pont összeköttetések céljára
Rádiótávközlési szakosztály
2014.12.08. 14:00
 
  Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület
 
Visszalépés az előző oldalra