R&R Software - Vállalati hírlevél 2014/3.
2014-11-01 10:00:00
Megújul a VERK/400 vállalatirányítási rendszer, Oracle In-Memory technológia a gyorsabb adatbázisokért

 
 
Megújul a VERK/400 vállalatirányítási rendszer
 
Az R&R Software - folyamatosan törekedve az általa szállított megoldások technológiai előnyének fenntartására - százmilliós nagyságrendű, a VERK/400 modernizálását célzó beruházást indított 2013-ban. A fejlesztés a Cloud szolgáltatási modell irányába történő paradigmaváltás mellett a webes, grafikus felületek által nyújtott nagyobb felhasználói élmény és hatékonyság elérését célozta.
 
Bővebben…
 
 
Oracle In-Memory technológia a gyorsabb adatbázisokért
 
Az In-Memory használatával szélsőséges esetekben az üzleti alkalmazásokban indított lekérdezések sebessége akár a százszorosára, a tranzakcióké pedig kétszeresére is nőhet.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
Jövedéki termékek kezelése a cDMS csomagban
 
A funkció a jövedéki besorolás alá eső ásványolaj-termékek belföldi és export viszonteladói kereskedelmére előírt törvényi követelmények teljesítését automatizálja a vonatkozó jogszabályi előírások szerint.
 
Bővebben…
 
Az R&R Software továbbra is Minősített Informatikai Vállalkozás
 
A hazai szoftverházat partnerei és versenytársai ajánlásai, valamint termékei és szolgáltatásai minősége alapján újabb évre minősítette Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetsége (IVSZ).         
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Több új funkcióval mutatkozott be a megújult cSFA alkalmazás
 
A Renault márkakereskedői értekezleten résztvevők az új cSFA funkciók mellett az R&R Software egyéb, gépjármű márkakereskedőket és importőröket támogató megoldásait is megismerhették.
 
Bővebben…
 
Mihez kezdjenek az M2M szolgáltatók?
 
Rohamosan  növekszik az Internet forgalma az IoT eszközök terjedésével - az M2M szolgáltatóknak akár naponta több százmillió tranzakciót is el kell számolniuk - a FusionR termékvonal már felkészült az igények kiszolgálására.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Budapest Business Journal: Szoftveripari körkép
  
A Budapest Business Journal meghatározó, üzleti szoftverekkel foglalkozó hazai vállalatokról közölt riportanyagot. Az R&R Software Zrt. nevében Rozenberszki Zsolt értékesítési igazgató nyilatkozott a lapnak.
 
Bővebben…
 
 
Fenntarthatóság fejlesztése RPG forráskódú AS/400 platformokon
 
Az SZTE és az R&R Software Zrt. a FrontEndART Kft. workshop rendezvényén mutatta be legutóbbi fejlesztésük eredményét, amely már rövidtávon is képes csökkenteni a szoftverek karbantartási költségeit.
Visszalépés az előző oldalra