R&R Software - Vállalati hírlevél 2014/1.
2014-04-22 19:00:00
Elindult a cDMS.hu, IoT az üzleti informatikában, Felhő alapú BI-EPM, Android alapú mobil SFA ...

Tovább javultak az R&R Software ügyfél-elégedettségi mutatói

 

Lezárult a 2013-as elégedettségi kérdőívek feldolgozása és kiértékelése. Az eredmények közül érdemes kiemelni a növekvő összesített pontszámot, valamint a termékek és szolgáltatások minőségének értékelésénél elért több mint tíz százalékos javulást.

Bővebben…

Elindult a cDMS.hu

 

A márkakereskedők és szervizpontok részére kínált megoldás részleteiről és komponenseiről ezentúl saját microsite-on tájékozódhatnak az érdeklődők.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

IoT az üzleti informatikában

 

A Future Energy Kft. és az R&R Software Zrt. közös energetikai fejlesztése az ipar, a keres-kedelem, a közlekedés, valamint a közmű-szolgáltatás fenntarthatóságát is növelheti.

Bővebben…

Felhő alapú BI-EPM

 

Az Essbase multidimenzionális adatbázis-kezelőre épülő Hyperion Planning üzleti elemző és tervezőalkalmazás SaaS Cloud szolgáltatásként is elérhetővé vált az R&R Software kínálatában.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Android alapú mobil SFA

 

A HEINEKEN Hungária Sörgyárak Zrt. az elsők között ismerte fel a vállalati mobilitás lehetőségeit. A  területi képviselők munkáját az R&R Software Android alapú, FusionR SFA mobil vállalati alkalmazása támogatja.

Bővebben…

Vállalatirányítási rendszer márkakereskedőknek

 

Az R&R Software Vector CDP alkalmazáscsomagra épülő márkakereskedői rendszere a Renault Hungária vizsgálata után megkapta a legfrissebb akkreditációt, amellyel megfelel a legújabb funkcionális és módszertani követelményeknek.

Bővebben…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R&R Software az állásbörzéken

 

Az R&R Software kiemelt figyelmet fordít arra, hogy ne csak tapasztalt munkavállalóknak adjon lehetőséget. Pályakezdő, valamint gyakornoki pozíciót kereső fiataloknak is lehetőségük nyílik a tapasztalatszerzésre.

Bővebben…

Visszalépés az előző oldalra