Richpoi hírlevél
2014-04-17 20:00:00
Forrás: Richpoi hírportál

Húsvét előtt jönnek a védjegyes sertéshúsok
. Új védjegy garantálja ezen túl a magyar sertéshús kiváló minőségét. A megbízható előállítást és szigorú ellenőrzést tanúsító rendszer bevezetéséről még tavaly döntött a Vidékfejlesztési Minisztérium.
Minden autóssal előfordulhat: ezt tegye, ha megtörténik
. A javítások megkezdődtek, de így is sok helyen kátyúsak az utak, baleset érheti az autósokat, motorosokat.
Nyugat-Európában már így kerékpároznak a 30 felettiek
. Ahogy egyre kevesebb idő jut a család és a munka mellett a mozgásra, azok a fránya zsírpárnák alattomosan kúsznak fel a derékra. Milyen módon tartsuk karban magunkat úgy, hogy élményt nyújtson a testmozgás a megpróbáltatások helyett?
Így lehet nonprofit a rezsiszolgáltatás
. A MVM menedzsmentje és Németh Lászlóné fejlesztési miniszter közös sajtótájékoztatót tartott, amelyen ismertették a vállalatcsoport 2013-as eredményeit és az új középtávú stratégiáját is.
Magyar fizikusok újdonsága a szálló por ellen
. A szálló por koncentrációjának mérésére dolgoztak ki új, azonnali eredményeket nyújtó módszert a Szegedi Tudományegyetem fizikusai, az eljárás célzottabb korlátozások elrendelését teszi lehetővé.
Budapest és az agglomeráció 150 új Rába-Volvo busszal gazdagodik
. Budapest és az agglomeráció 150 új busszal gazdagodik, a BKK és a Volánbusz alacsony padlós, klimatizált MAN és Rába-Volvo buszokkal magasabb színvonalon szolgálja ki a főváros és az agglomeráció 11 településének lakóit.
Új zajtérkép készül Budapesten
. A fővárost egy sűrűre szőtt virtuális hálóval fedik le, amely 20 millió ponton rögzíti a zajterhelést különféle napszakokban.
Az okostelefon forradalmasíthatja az álomkutatást
. Okostelefonos alkalmazások forradalmasíthatják az álomkutatást, és segíthetnek leküzdeni a traumákat és a depressziót. Felhasználóként ugyanakkor érdemes szem előtt tartani azt is, hogy a késői telefonhasználat könnyen megzavarhatja az alvást.
Vége az európai roamingdíjaknak
. Elsöprő többséggel megszavazta az Európai Parlament azt az átfogó távközlési reformcsomagot, mely eltörli az EU-n belüli a külföldi mobilhasználat extra költségeit.
28 hibrid hajtású busz jön Budapestre
. 28 darab hibrid, csuklós Rába-Volvo 7900 buszt üzemeltet a T&J Busz Kft. Budapesten, erről írt alá szerződést a cég és a BKK vezetése kedden.
Emberre, lóra és kutyára is nyugtató hatású a macskagyökér
. Jellemzően keserű az íze, de édes a hatása az embernek, kutyának és lovaknak egyaránt adható, vadon bőséggel termő gyógynövénynek, a macskagyökérnek.
Fürödjön gyümölcsben és zöldségben szervezetünk!
. Kutatók szerint naponta legalább hét adag gyümölcsöt, vagy zöldséget érdemes enni azért, hogy a legjobban megvédhessük magunkat a betegségek ellen.
Visszalépés az előző oldalra