InnoTrend hírlevél 2013/20.
2013-10-31 19:00:00
Aktuális hírek, események

Út a 2014-20-as Európai Uniós KFI forrásainak hatékony felhasználása felé

A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Regionális Innovációs Ügynökségek közös konferenciasorozatot indítanak Budapesten és több vidéki nagyvárosban. A konferenciasorozat előadásainak központi témája a formálódó nemzeti „intelligens specializációt szolgáló kutatási és innovációs stratégia” (RIS3), amely egy adott térség tudásalapú, a versenyelőnyöket figyelembe vevő fejlődését, fejlesztését hivatott bemutatni. Tekintse meg az egyes helyszínek programját, vegyen részt a találkozókon és ossza meg velünk véleményét. Megtisztelő jelenlétére, észrevételire, javaslataira feltétlenül számítunk!
 
Intelligens szakosodás (RIS3) - Az ipari közjavak fejlesztési szükségletei - 2013.10.21., Győr

Meghívó a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Pannon Novum Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség szervezésében az „Intelligens szakosodás (RIS3) – út a 2014-20-as Európai Uniós források hatékony felhasználása felé” című tájékoztató konferencia sorozat harmadik állomására.
 
Intelligens szakosodás (RIS3) - A nagyvállalatok mély integrációja a helyi gazdaságba és társadalomba - 2013.10.22., Esztergom

MEGHÍVÓ az „Intelligens szakosodás – út a 2014-20-as Európai Uniós források hatékony felhasználása felé” című konferenciasorozat negyedik állomására. A konferencia a nemzeti intelligens szakosodási stratégia tervezéséhez kapcsolódó hét állomásos – tematikus – roadshow egyik helyszíne.
 
Intelligens szakosodás (RIS3) - A K+F infrastruktúra fejlesztési szükségletei - 2013.10.29., Szeged

A Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Dél-Alföldi Regionális Innovációs Ügynökség szervezésében az „Intelligens szakosodás (RIS3) – út a 2014-20-as Európai Uniós források hatékony felhasználása felé” című tájékoztató konferencia sorozat ötödik állomására.
 
Intelligens szakosodás (RIS3) - A KFI kapacitások humán erőforrás-oldali feltételei - 2013.10.31., Debrecen

Meghívó a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Innovációs Hivatal és az INNOVA Észak-Alföld Regionális Innovációs Ügynökség szervezésében az "Intelligens szakosodás (RIS3*) – út a 2014-20-as Európai Uniós források hatékony felhasználása felé" című tájékoztató konferencia sorozat hatodik állomására 2013. október 31-re.
 
Kiadó: Nemzeti Innovációs Hivatal
Visszalépés az előző oldalra