R&R Software - Vállalati hírlevél 2013/2.
2013-07-09 19:00:00
Bővülés és fejlesztések: 2012 eredményei


 
Bővülés és fejlesztések: 2012 eredményei
 
Lezárult az R&R Software 2012-es beszámolóinak, mérlegének könyvvizsgálata. Az R&R Software stabil pénzügyi hátterének, valamint szélesedő termékportfólójának és kompetenciái rugalmasságának köszönhetően fennállásának második legmagasabb bevételét és eredményét érte el. A hazai szoftverfejlesztő a meglévő termékvonalak és kompetenciák versenyképességének további fejlesztésében, valamint a megrendelői igényekre való gyors reagálás képességében látja a jövőt.
 
Bővebben…
 
 
Elindult a FusionR SFA termékismertető weboldal
 
Az R&R Software mobil vállalati alkalmazása, a FusionR SFA operatív CRM rendszer új honlapot kapott. Az újragondolt arculati elemekkel készült termékismertető weboldalon az iparág-specifikus képességek is megismerhetők.
 
Bővebben…
 
  Nagyvállalati informatikai rendszerek modernizálása
 
Fenntarthatóbbá teszi az RPG forráskódú alkalmazásokat a Szegedi Tudományegyetem és az R&R Software Zrt. közös kutatás-fejlesztés projektje. Az iparági validáció Az R&R Software VERK/400 vállalatirányítási rendszerével történik majd. 
 
Bővebben…
Új funkciók az Oracle Hyperion EPM rendszerben
A májusban megújult Oracle Hyperion EPM rendszer frissítésével érkező funkciókat Szabó Gábor, az R&R Software üzleti intelligencia szakértője mutatja be. A fejlesztések az R&R Software kínálatában is elérhetők. 
 
Bővebben…
 
  Ipari energiafogyasztás biztonságosan és hatékonyan
Nagyfogyasztók ellátásbizton-ságát és energiahatékonyságát növeli az új fejlesztés. A Future Energy Kft. és az R&R Software közös fejlesztése a fogyasztási adatok elemzését, a tervezést, valamint a korlátok betartását is támogatni fogja.
 
Bővebben…
 
Hazai informatikai rendsze-rekkel a hazai autóipar versenyképességéért - Interjú
Rozenberszki Zsolt az Autopro magazinban beszélt az R&R Software szerepéről és tapasztalatairól, valamint a gépjárműiparban elérhető cDMS vállalatirányítási megoldásról.
 
Bővebben…
 
  Az okostelefont sem kell naponta tölteni! - 9+1 tipp Orosz Gábortól
 
A vállalati mobilitást kiszolgáló megoldásokkal 12 éve foglalkozó szoftverház flottaüzemeltetési tapasztalataiból Orosz Gábor termékfejlesztési igazgató foglalja össze a leghasznosabbakat tíz tippben.
 
Bővebben…
 
György Ádám 
Kastélyakadémia -  
R&R Software ösztöndíj
 
A nemzetközi zongora mesterkurzuson tavaly volt először lehetősége magyar tehetségeknek is részt venni - az R&R Software Zrt. által létrehozott, 2500 Euro értékű ösztöndíjnak köszönhetően. A nagy sikerre való tekintettel idén újra lehet pályázni.
 
Bővebben…
 
  Társadalmi felelősségvállalás - Csillaghegyi Strandfürdő felújítás
 
A június elsején megnyitott strand karbantartási és takarítási munkáiban idén az R&R Software Zrt. munkatársai segédkeztek. Az ingyenes társadalmi munka során közel húsz köbméter szemét került zsákokba, és közel 300 méternyi korláton folyt a felújítási munka.
 
Bővebben…
Visszalépés az előző oldalra