Richpoi hírlevél
2013-04-15 17:00:00
Forrás: Richpoi hírportál

Két pert nyertek devizahitelesek az OTP ellen egy nap alatt!
. Két pert is vesztett egyetlen nap alatt az OTP. A Debreceni Törvényszék szerint tisztességtelen volt a szerződésnek az a pontja, miszerint a bank egyoldalúan módosíthatta a kamatokat. Az egyik ügyfél az emelés után 2,99 helyett 4,15 százalékot fizetett. A másik 4,95 százalékos kamatát 8,1 százalékra emelték.
Devizahitelesek: alternatív bankrendszer a megoldás
. Doubravszky György, a pénzügyi jogok biztosa szerint alternatív bankrendszer nélkül nem lehet megoldani a devizahitelek problémáját Magyarországon.
Az igazi rezsicsökkentés – az olcsó olykor sokkal drágább!
. Egy épület külső falai meghatározó módon befolyásolják házunk optikáját, működését és energetikáját, vagyis karakterét. Egy gondosan, jól kiválasztott ablakprofillal az ablakok energiaveszteségét akár 76%-al is lecsökkenthetjük.
Budapest-szerte kihelyezik az új utcai kijelzőket + képek
. Városszerte több helyen új, szürke színű tartóoszlopok jelentek meg megállóhelyeken. Az oszlopok felállítására a BKK FUTÁR projektjének keretében kerül sor. Több oszlopra már felkerültek a járatok közlekedéséről megbízható, valós idejű információkat nyújtó kijelzők és hangszórók is.
Utolsó szezonját nyitotta meg a fővárosi Vidám Park
. Utolsó szezonját nyitotta meg pénteken a budapesti Vidám Park, amely a már megszokott játékokkal, számos szórakoztató rendezvénnyel és kedvezményekkel várja a közönséget.
Szállás ajánló: Szőnyi Hotel*** Superior és Étterem
. Miért is jussunk eszébe éppen mi, ha az M3-as autópályán jár? Csak ki kell kanyarodnia a budapesti bevezető szakaszon az ÖMV-kútnál , máris ott talál minket. Pillanatok alatt beér Budapest centrumába, de ugyanilyen hamar elérheti az M0-ás körgyűrűt is, attól függően, hogy merre folytatja az útját.
Robotrepülőkkel készítettek el a Nagytemplom 3D modelljét + videó
. A debreceni Református Nagytemplom egyedülálló, repülő robotos 3D-s felmérését végezték el a SziMe3D Kft. munkatársai.
Komplex fejlesztés a Bajcsy-Zsilinszky úton májustól
. 2013. május 1-jétől mindkét irányban buszsávot jelölünk ki a Bajcsy-Zsilinszky úton a Deák Ferenc tér és a Nagymező utca közötti szakaszon, amelyet a fővárosban már több helyen alkalmazott módon a kerékpárosok számára is megnyitnak.
Pusztító kuponos akciók a turisztikai piacon
. Minden korábbinál nagyobb, önpusztító árverseny kezdődött a belföldi turisztikai piacon, amely a szakemberek szerint újabb csődhullámot indíthat el.
Hatalmas végjáték után ismét BL-döntőben a Győr!
. A sorozatban eddig százszázalékos Győri Audi ETO KC elképesztő izgalmak után ugyan 25-24-es vereséget szenvedett csütörtökön a román Oltchim Valceától a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjének veszprémi visszavágóján, összesítésben egy góllal megnyerte a párharcot és - akárcsak tavaly és 2009-ben - bejutott a fináléba.
Lemezbemutató koncert a BMC-ben!
. Csemer Boglárka "Boggie" már évek óta rendszeresen kápráztatja el közönségét hazai, és külföldi vizeken egyaránt. BOGGIE elnevezésű jazzy pop formációja a TomTom Records gondozásában jelenteti meg első albumát!
Jirí Menzel Budapesten: a film buzdítsa az embert és töltse el életkedvvel
. A filmeknek buzdítania és életkedvvel kell eltöltenie a nézőket - fogalmazott Jirí Menzel, aki a 20. Titanic Filmfesztivál versenyprogramjának zsűrielnökeként beszélt. A világhírű filmrendező májusban a mozikba kerülő legújabb filmjéről, Bohumil Hrabalról és Törőcsik Marihoz fűződő barátságáról is mesélt.
Visszalépés az előző oldalra