R&R Software - Vállalati hírlevél 2013/1.
2013-04-05 17:40:00


Továbbra is 80% fölött az R&R Software ügyfél-elégedettségi mutatója
 
A 2012-es felmérés összesített eredménye - bár az előző évi rekordtól elmarad - még így is bőven teljesítette a minőségpolitikában meghatározott, legalább 80 százalékot meghaladó átlagot. Az R&R Software a szöveges fejlesztési javaslatokat is figyelembe veszi az idei terveiben.
 
Bővebben…
 
 
Létrejött a Nemzeti Távközlési Gerinchálózat
 
A hang- és adatszolgáltatói infokommunikációs tevékenységet ellátó NISZ Zrt. az R&R Software FusionR BSS rendszerét használja működésének támogatására
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
Könyvvizsgálóbarát szoftver lett a VERK/400
 
A Magyar Könyvvizsgálói Kamara szakmai vizsgálata alapján  „Könyvvizsgálóbarát Szoftver” tanúsítványt kapott az R&R Software saját fejlesztésű, integrált vállalatirányítási rendszere.
 
Bővebben…
Üzleti intelligencia az ellátási láncban
 
A Logisztikai Híradóban Szabó Gábor, az R&R Software szakértője nyilatkozott az ellátási láncokban használatos informatikai előrejelzésekről, és azok fejlődéséről.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
György Ádám interjú a Gentleman's Choice-ban
 
A Kastélyakadémia Zongora Mesterkurzus oktatója és névadója a Gentleman's Choice magazinnak nyilatkozott, megemlítve az R&R Software és az alapítvány közötti együttműködést.
 
Bővebben…
 
Gondolkodó Web 3.0 kutatási eredmények
Az R&R Software európai egyetemekkel együttműködve vizsgálja a szemantikus technológia adta termékfejlesztési lehetőségeket. Az elmélet igazolására 2012 óta már porotípus is rendelkezésre áll.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nagyvállalati informatikai rendszerek modernizálása
 
Fenntarthatóbbá teszi az RPG forráskódú alkalmazásokat az R&R Software és a Szegedi Tudományegyetem. Az új fejlesztés grafikus felület létrehozását, valamint a szoftvererózió  elkerülését is lehetővé teszi.
 
Bővebben…
 
EDM gépjármű-kereskedők és szervizek részére
 
Integrált elektronikus dokumentumkezeléssel és számlázással bővül a gépjármű-kereskedők és szervizpontok igényeire szabott cDMS funkciópalettája.
 
Bővebben…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Továbbra is népszerű az IT a hazai fiatalok körében
 
Az IVSZ által összeállított IKT Index szerint a hazai informatika jelentheti a gazdasági növekedés egyik kulcsát - az R&R Software a tehetséges fiatalok bevonásában látja a jövőt.
 
Bővebben…
 
Visszalépés az előző oldalra