Richpoi hírlevél
2013-03-26 18:00:00
Forrás: Richpoi hírportál

A húsvéti sonka titka: a legolcsóbb a befutó!?
. Az ünnepi asztal egyik legfontosabb szereplője a tradicionális sonka, amely már hetek óta húzóterméknek számít az üzletek polcain, vagy a piaci hús-és hentesboltokban.
CNN: A budapesti Vásárcsarnok Európa legjobbja
. A világ legjobb piacának választották a Fővám téri Vásárcsarnokot - a Nagyvásárcsarnok még a világattrakciónak számító isztambuli Nagy Bazárt is maga mögé utasította. A lángos és a paprika természetesen még mindig kihagyhatatlan eleme a mutatványnak.
Devizahitelek: május végéig lehetne belépni az árfolyamgátba
. Május 31-ig hosszabbítaná meg az árfolyamgát igénylésének határidejét egy fideszes módosító javaslat.
Így működik a Tesconál a netes vásárlás! + képek
. Csütörtök délután elindult a Tesco Magyarország Online Bevásárlás oldala. Megmutatjuk mit tapasztaltak azok, akik az elsők között rendeltek Magyarországon a Tesco Online Bevásárlás rendszerétől.
Lőrincz Tamás aranyérmes a birkózó EB-n!
. Lőrincz Tamás aranyérmet nyert a vasárnapi zárónapon a kötöttfogásúak 66 kilogrammos súlycsoportjában a Tbilisziben zajló birkózó Európa-bajnokságon.
Világkupa: aranyérmes lett a magyar férfi kardcsapat Moszkvában
. A magyar válogatott nyerte a vasárnapi csapatversenyt a férfi kardozók moszkvai Világkupa-versenyén.
Magyar expedíció a világ 3. legmagasabb hegycsúcsára
. A magyarok a világ nyolcezresein elnevezésű expedíciósorozat keretében a 8586 méter magas Kancsendzönga meghódítására készül egy magyar hegymászócsapat - jelentette be Egerben a csoport egyik tagja, a gyöngyösi Kiss Péter, illetve Szabó Róbert a Heves Megyei Önkormányzat elnöke.
BTF - Megnyílt a Budapesti Tavaszi Vásár a Vörösmarty téren
. A divatbemutatóval és csárdás "flashmobbal" szombaton, zord időjárási viszonyok között megnyílt Budapesti Tavaszi Vásáron böjti és húsvéti ételekkel, kézműves termékekkel, ajándéktárgyakkal és gyermekeknek szóló programokkal is várják az érdeklődőket április 14-ig a Vörösmarty téren.
Honnan tudja a kakas, mikor kell kukorékolni?
. Vidéken megszokott dolog, hogy az emberek kakasszóra ébrednek. A kakasoknak viszont a pontos belső órájuk mondja meg, mikor kukorékoljanak hajnalban.
Történelmi pillanat: sor került a két pápa találkozójára
. Ferenc pápa elődjével, XVI. Benedek nyugalmazott pápával találkozott szombaton a Castel Gandolfo-i pápai rezidenciában.
Megnyílt a Budapest Music Center
. Orbán Viktor miniszterelnök avatta fel szombat este a Budapest Music Centert (BMC) a IX. kerületben. A Mátyás utcai zenei központban koncertterem, több stúdió, zenei könyvtár, információs központ, tanterem, kétszintes dzsesszklub és étterem is helyet kapott.
Forint vagy euró: mit tegyünk, ha nagyobb hozamra vágyunk?
. Egyre több helyről hallani, hogy a forintkamatok annyira alacsonyak, inkább érdemes euróban takarékoskodni. De a jelenlegi gyenge forint mellett ésszerű elkezdeni most devizabetétetben takarékoskodni?
Visszalépés az előző oldalra