R&R Software - Vállalati hírlevél 2012/4.
2013-01-23 14:30:00
Tisztelt Partnerünk!

Ebben az évben az utolsó, negyedik hírlevelünket olvashatják. Bízunk benne hogy e rövid, általunk készített
hírcsokrok hasznos információt szolgáltattak az Önök részére. A 2013-ban induló új "évfolyamig" köszönjük
figyelmüket, a közelgő Ünnepekre való tekintettel pedig örömteli készülődést kívánunk!

Üdvözlettel,
Rozenberszki Zsolt

Sikerrel zárult a 2012-es ISO audit

 

Az R&R Software minőség iránti elkötelezettségének eredményeképp alkalmazza a vállalat működését szabályozó ISO 9001:2008 rendszert, mely a cég teljes tevékenységére kiterjed. A minőséggel kapcsolatos célok elérését támogató fejlesztéseket és azok megvalósulását biztosító éves felülvizsgálat ezúttal is sikerrel zárult.

Bővebben…

Mobilitás és Vállalati Üzleti
Alkalmazások

 

Az okostelefonok és táblagépek sokoldalúsága, könnyű hordozhatósága és praktikussága nem csak lehetővé, hanem kimondottan előnyössé teszi azok üzleti célú felhasználását.

Bővebben…


Egyszerűsödik az elektronikus számlázás 2013-ban 

 

Az R&R Software elektronikus számlázási rendszere képes alkalmazkodni az új törvényi szabályzásban egyszerűbbre szabott módszerekhez, de támogatja a szigorúbb műszaki megvalósítást is. 

Bővebben…

FusionR BSS bevezetés
a NISZ Zrt. részére

 

A Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. egy éve használja a rendkívül hatékonyan - mindössze két és fél hónap alatt - bevezetett ügyfélszolgálati és számlázási rendszert.

Bővebben…


Erősíti exportkapcsolatait a hazai szoftvergyártó

 

Az R&R Software részt vett a 2012. november 16-án megrendezésre került kolozsvári Magyar-Román üzleti fórumon is, melynek keretében partnerkapcsolatok építésére törekedett.

Bővebben…

Infrastruktúra Integrációs Szolgáltatások

IIS üzletággá bővült az R&R Software belső üzemeltetéssel foglalkozó csapata. Az új elnevezést az ügyfelek részére kínált szolgáltatás- és termékekportfólió bővülése tette időszerűvé.

Bővebben…


Fenntartható
fejlődés
 

 

Nagy értékű beruházásba kezdett az R&R Software a szoftverminőség fejlesztése érdekében - a forráskód-minősítő rendszer IBM Flex System és StoreWize eszközökön fut majd.

Bővebben…

R&R Software a FIMOSZ rendezvényén

Az R&R Software gépjármű-márkakereskedők és szervizpontok számára kialakított teljes körű, gyári FIAT integrációval rendelkező szoftvercsomagját ismerhették meg a résztvevők.

Bővebben…


Sikeres FusionR SFA bevezetések

2012-ben tovább nőtt a mobileszközök üzleti célú felhasználására kialakult igény – ezt mi sem támasztja alá jobban, mint az R&R Software sikeres rendszerbevezetései és fejlesztései e területen.

Bővebben…

Visszalépés az előző oldalra