Richpoi hírlevél
2013-01-19 14:30:00
Forrás: Richpoi hírportál

Hogyan tovább devizahitelesek? + videók

Nagyon sokan számítottak arra, hogy a Kúria olyan döntést hoz, ami a devizahitelesek számára meghatározó lesz. Azonban csak az derült ki, még várni kell. A bírói fórum mintha újra megnyitna olyan kérdéseket, amiket korábban már megválaszolt. A bajban levő adósok viszont mindezzel nem biztos, hogy jól járnak majd.
A Facebook keresője megverheti a Google-t + videó

Hosszas polémia előzte meg szakportálokon a Facebook tegnapi bejelentését: egyiken a Facebook saját gyártású mobilját vélték hírnek, másikon a videocset megújítását jósolták.
Hójelentés, pályainfók, friss hírek és a síterepek időjárás-előrejelzése a mobilodon!

A Sielok.hu mobil app a síelni készülők számára nyújt segítséget a síterepekkel kapcsolatos információk elérésében. Novemberben elsőként az Androidos-verziót készítették el, december végétől pedig már az iPhone verzió is letölthető lett.
Négy alappillérre épül Obama terve a fegyveres erőszak ellen

Barack Obama elnök által a fegyveres erőszak visszaszorítására előterjesztett terv négy alappillérre épül. A javasolt intézkedések megvalósítása mintegy 4,5 milliárd dollárba kerülne.
Hogyan közlekedjünk a jégen?

Önkéntesek esnek-kelnek egy torontói fagylaborban, ahol a téli körülményeket és a viszontagságoknak ellenálló felszereléseket vizsgálják kanadai kutatók. A magyar szakértő elmondja, hogyan célszerű a jégen közlekedni.
Felfújható modullal bővülhet az űrállomás

A NASA január 11-én erősítette meg, hogy szerződést kötött egy felfújható magánfejlesztésű modulra, amelyet az űrállomáshoz csatolnának. Szakemberek szerint a lépés új űrtechnológiák használatához vezethet alacsony Föld körüli pályán túl.
Európa és a NASA megegyezett az Orion űrkapszula fejlesztéséről

Az amerikai űrügynökség első alkalommal veszi igénybe egy külföldi űrügynökség segítségét asztronautákat felszállítani képes mélyűri űrhajó fejlesztéséhez.
A csimpánzok is képesek az igazságos döntésre

A csimpánzokban is kialakult az igazságosság érzése: képesek fajtársukkal egyenlően megosztozni az ételen, legalábbis ha másképp veszteség érné őket.
Hosszú koncertet ígér Leslie Mandoki

Nem lesz füst, vetítés, digitális technika, csak a zenére koncentrál Leslie Mandoki sztárvendég barátaival február 16-i koncertjén a fővárosi Művészetek Palotájában (Müpa).
Vedd fel a fonalat! - családi nap az Iparművészeti Múzeumban

Az Iparművészeti Múzeum Cérnába szőtt évszázad - 110 éves a halasi csipke című kiállításhoz kapcsolódva családi napot rendez szombaton Vedd fel a fonalat! címmel.
Tarr Béla díjat kap Brémában

Tarr Béla kapja idén a Brémai Filmdíjat, amelyet csütörtökön immár 15. alkalommal adnak át az észak-németországi városban.
A magyar kultúra napja - Programok az OSZK-ban

A magyar kultúra napjához kapcsolódó programsorozattal várja a látogatókat az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) január 21. és 23. között Budapesten.
Visszalépés az előző oldalra