Távközlés szabályozási fórum
2012-03-30 16:00:00
A hatodik Távközlés szabályozási fórumot, 2012. április 17-19 között Londonban, a Hyatt Regency The Churchill-ben rendezik meg.

(Forrás: IIR Telecoms & Technology)


Az állandóhelyű és a mobil távközlési piac szabályozóinak képviselői találkoznak április közepén Londonban. A Fórum előadói között szerepelnek az Európai Bizottság, a svéd, a finn szabályozó hatóságok vezető képviselői, de a szolgáltatók szabályozással foglalkozó vezetői is széles körben képviseltetik magukat, mint például a Vodafone, a BT, a Deutsche Telekom, a Telecom Argentina.

A távközlési ipar jövőjét és fejlesztését illetően, lényeges a különböző szabályozási perspektívák áttekintése és körvonalazása, a gyakorlati tapasztalatok alkalmazhatóságának összefoglalása. A Fórum mindazokat a kérdéseket tanulmányozni fogja, amelyek a szabályozó hatóságokat és a szolgáltatókat 2012-ben és a jövőben foglalkoztatják, mint például a spektrum árverések, a következő generációs hálózat hozzáférés (NGA), vagy az Internet forgalom szabályozása.

A Fórum programját, valamint a további tudnivalókat lásd a Kapcsolódó weboldalon, a List of events-en belül keresd a Telecoms Regulation Forum 2012.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra