Professzionális mobil rádió 2012
2012-03-14 16:00:00
A TCCA és az IIR közös szervezésében, 2012. szeptember 17-19. között Barcelonában rendezik meg a professzionális mobil rádió csúcstalálkozót és kiállítást (Professional Mobile Radio Summit 2012).
(Forrás: TCCA)


Az üzleti élet és a mission critical felhasználók részére a digitális mobil kommunikációs megoldásokat foglalja össze és mutatja be a rendezvény. Ennek megfelelően kereskedelmi vállalkozások, a veszélyhelyzetek kezeléséért felelős szervezetek, védelmi és civil ügynökségek, nemzeti és felhatalmazott hálózat üzemeltetők, kormányzati szervek, gyártók és fejlesztők találkozási helye lesz szeptemberben Barcelona. Egyedüli lehetőség az érdeklődő PMR használók részére a találkozó, mert egy helyen, egy időben nyílik arra lehetőség, hogy a digitális mobil technológia kínálatával (TETRA, DMR, dPMR), valamint fejlesztési irányával megismerkedjenek.

A rendezvényről bővebben tájékozódhatsz a TCCA honlapján az Events majd az Up and coming events, és keresd a Professional Mobile Radio Summit 2012, ahonnan regisztráció után letöltheted a rendezvény brosúráját is.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra