LTE Világ Csúcstalálkozó
2011-04-01 16:00:00
A mobil távközlés – és nem csak a nyilvános hanem a professzionálisé is - legnagyobb kérdése ma: milyen lesz/legyen a jövő szélessávú nagysebességű adatátviteli technológiája?

Szakértői vélemények szerint, bizonyos felhasználói igények kielégítésére a TETRA hálózatokban az LTE technológia integrálása is szóba jöhet, ezért érdemes figyelni és ismerni a technológia fejlődését. A valaha látott legnagyobb, 7. LTE csúcstalálkozónak Amszterdam ad helyett, 2011. május 17.-18.-án.


Előzetes becslés alapján a hallgatók várható száma 2.500+, a kiállítók száma 120+, a résztvevő országok száma 100+, előadások száma 150+ benne 100+ üzemeltetői eset tanulmánnyal. A konferencia főbb témai:

Új üzleti modellek a jövő mobil hálózataiban.
Díjpolitika és kapacitás kezelés.
Spektrum és a szabályozás.
Közös vállalatok és társas vállalkozások az LTE szolgáltatások fejlesztésére.
Készülékek, előfizető menedzselés és a konvergencia.
LTE alkalmazások.
A szolgáltatás minősége, hálózat optimalizálás, hálózat intelligencia.

Az LTE Csúcstalálkozóra regisztrálni, a Kapcsolódó weboldalon lehet.

Megjegyezzük, hogy az LTE Világ Csúcstalálkozó szervezője a 3GPP. A 3G közösséget 1998. decemberében, a „The 3rd Generation Partnership Project Agreement” (később ezt felváltotta a „3GPP Scope and Objectives document”) aláírásával az ETSI, ARIB, TTA, TTC, T1 és a CWTS mint szervező partnerek alapították. Ha érdeklődsz a jövő szélessávú mobil technológiája iránt, akkor jegyezd meg és keresd a logóját.

3GPP
        3rd Generation Partnership Project
LTE           L
ong Term Evolution

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra