Biztonsági Fórum
2012-02-28 16:00:00
Nizzában, 2012. szeptember 19-20-án rendezik meg a Chip to Cloud Security Forum-ot.
(Forrás: Strategies Telecoms & Multimedia)


A Smart rendezvények körében megjelent egy új rendezvény, amelyik a korábbi hasonló témakörű rendezvények folytatása, azok összefogója, a Chip-to-Cloud Security Forum. A magas szintű nemzetközi biztonsági konferencia a rendszerek technológiájával, a mobilos tranzakciókkal foglalkozik, figyelembe véve az Internet használat jelen és a jövőbeli biztonsági kérdéseit.

Folyamatosan nő a nano- és a mikró- technológia gyártmány választéka, a modern kommunikációs hálózatok olcsóbbak és gyorsabbak, a rendelkezésre álló fizikai eszközök támogatják az on-line szolgáltatásokat például az M2M-t, a mobil Internetet, a mobil fizetést, a számítási felhő alapú alkalmazásokat és szolgáltatásokat. A közeljövőben az Interneten keresztül elérhető szolgáltatásokat új tervezési alapokra kell helyezni, mert az „okos” környezetben a készülékek, a különböző vezérlő rendszerek, a mobil telefonok, stb. képesek interaktív módon kommunikálni egymással az Interneten keresztül. Ez a körülmény új biztonsági, bizalmi és titkossági keret megteremtését kívánja meg a digitális világ minden alkotó elemétől.

A Fórumon tárgyalásra kerülő főbb témák: A biztonságos rendszertechnika elemei, Mobil kommunikáció és tranzakciók, Internetet támogató technológiák, A jövő hálózata.

A Fórummal kapcsolatos további információk a Kapcsolódó weboldalon érhetők el.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra