Spektrum Gazdálkodási Konferencia
2012-02-24 16:00:00
A Brüsszeli Management Centre Europe-ban rendezik meg, 2012. június 19-20. között, az Európai Spektrum Gazdálkodási Konferenciát (European Spectrum Management Conference), és egy nappal korábban - június 18-án – a kapcsolódó workshop-ot.
(Forrás: Forum Europe)


Az immár hetedik alkalommal megrendezésre kerülő Európai Spektrum Gazdálkodási Konferencia, az Európai spektrumgazdálkodásban érdekelt szabályozó, gyártó és érdekképviseleti szervek és intézmények jelentős tanácskozási helye. (Megjegyezzük, hogy a vészhelyzeti kommunikáció érdekeltségégére jellemző, hogy a konferencia szponzorai között megtalálható a TCCA is.)

A konferencia előadói között vezető helyen található Neelie Kroes EU-elnökhelyettes, a digitális és a médiaügyekkel foglalkozó EU biztos, továbbá az Európai Parlament, az ITU és az FCC képviselője is. A konferencián tárgyalásra kerülő témák közül néhány: az Európai spektrum politika iránya – a következő lépések, a Világméretű spektrum politika és ennek változása a távközlés tükrében, a Kínálat és az igények összehangolása: milyen szabályozás mellett lehetséges biztosítani Európában a hosszú-távú gazdaságos spektrum használatot.

A konferencia végleges programja még kidolgozás alatt áll, de a honlapja elérhető a Kapcsolódó weboldalon.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra