Barcelona a mobil világ fővárosa
2012-01-30 16:00:00
A soron következő Mobil Világkonferenciát (Mobile World Congress 2012 – MWC2012) a GSMA szervezésében, 2012. február 27. – március 1. között Barcelonában rendezik meg.
(Forrás: GSMA)


A mobil újradefiniálása a célja, a barcelonai világtalálkozónak. Miről is van szó? A mobil ma már nem csak egyszerű kommunikációs eszköz, hanem a mobil a könyvünk, egészségünk felügyelője, pénzügyi tranzakcióink bonyolítója, társadalmi/társasági kapcsolattartónk, utazásaink segítő vezetője. A mobil technológia használata szerves részévé vált gépkocsinknak, otthonunknak, berendezéseinknek, a közigazgatásnak. A Világkonferencián információ kapható a mobil jelenlegi helyzetéről és természetesen a jövőbeni várható fejlődési irányáról.

Az MWC2012 programjában konferencia, fórumok, szemináriumok, valamint központi kérdés képen az alkalmazás szerepel. Az utóbbi keretében, az általános áttekintés mellett, alkalmazásfejlesztési konferencia, hálózati kérdések valamint a versenyhelyzet megvitatása szerepel a programban.

A Kapcsolódó weboldal az MWC2012 hivatalos honlapja, ahonnan regisztráció után letölthető a részletes program, továbbá megismerhetők a kiállítással kapcsolatos tudnivalók és az előadók is.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra