Counter Terror Expo
2011-10-21 16:00:00
A Londoni Olympia-ban rendezik meg a 2012. évi Terror Elhárítási Expót (konferenciát és kiállítást), április 25. és 26-án.
(Forrás: Counter Terror Expo)


A Terror Elhárítási Expo egy kritikus, nagymértékben specializálódott rendezvény, amely a nemzetközi terrorizmus fenyegetéseire, az elvárások szerint gondoskodik és ajánl, hathatós elhárítási megoldásokat. Amíg a terrorizmus folyamatosan és dinamikusan nő, a megfelelő válaszokhoz szükség van az ismeretek megosztására, a terrorizmus ellen adandó válaszok szüntelen fejlesztésére. Az Expón részt vesznek a kormányok legjobb szakértői, a hadseregek, a biztonsági szolgálatok, a törvényes felügyeletek képviselői a világ minden tájáról, ezért az Expo jó alkalom az ismeretek cseréjére, ötletek átvételére, stratégiák megvitatására.

Az Expón részvételre jelentkezni lehet, valamint az Expo részletes programja hozzáférhető, amennyiben a Kapcsolódó weboldalon található kérdőívet (Conference Enquiry) a Szervezőknek elküldi az érdeklődő.

Felhívjuk az érdeklődők figyelmét Phil Kidner Úr 2011. szeptember 16-i levelében foglaltakra, ami szerint a TETRA Association tagjai a konferencia részvételi költségéből 20 %-os árengedményt kapnak.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra