A DSR és a Fercom ma és holnap
2011-12-02 16:00:00
A TFH Egyesület 2011. november 30-i szakmai rendezvényén Gyürk István és Imre László mutatta be a vállalkozások működését és termékeit.

A TFH Egyesület szervezte fórumon először Gyürk István mutatta be a DSR csoportot és tevékenységét. Az előadó a hangrögzítő és a biztonságtechnikai termékeik ismertetése után bemutatott, néhány DSR specifikus megoldást különböző rendszerek esetén. Ilyen például a mentőknél alkalmazott teljes-körű adatrögzítés, a Motorola rendszerhez kifejlesztett MOTOTRBO, vagy éppen a GSM és az EDR adattárolási „együttműködésére” alkalmas Mobil Voice-t. A letölthető előadás anyagban lehet keresgélni a referenciák, a DSR ipari partnerei, vagy éppen az ajánlott szolgáltatások között.

A második előadás előtt meglepetésképpen, a Novofer vezette fejlesztő konzorcium SLDR Diszpécser rendszerét ismerhették meg egy videó bemutató keretében a fórum résztvevői.

A Fercom Kft. részéről, Imre László ismertette a Motorola 85 országban fellelhető legfontosabb termékeit. A Motorola TETRA áruválasztékában megtalálható minden, ami egy kiváló hálózat építéséhez, vagy annak üzemeltetéséhez szükséges. A TETRA infrastruktúra vagy végberendezés szállítása mellett, a Motorola egyedi igények szerinti megoldásokat is szállít. A fórum hallgatói a Motorola TETRA termékein túl, betekintést nyerhettek a cég teljes portfoliójába, ami magába foglalja a hagyományos diszpécser rendszereket, de például a Motorola digitális rádió választékában megtalálható a DMR-t is.


A rendezvény előadói (Foto Vlaszaty)


A hallgatóság (Foto Vlaszaty)


Visszalépés az előző oldalra