Tárolja a hívásokat, a rádió forgalom rögzítése
2011-02-28 18:00:00
A nagy piaci kínálat mellett is, érdemes közelebbről megismerkedni a Storacall Voice Systems Ltd rögzítő berendezés kínálatával.

A cég berendezés választéka széles skálán mozog, például alkalmas analóg és digitális rádió rendszerekben egyidőben 2 – 100 csatorna forgalmának a rögzítésére. A berendezések rendelkezésre állnak szabványos E1 interfésszel, de az újabb berendezések esetén rendelkezésre áll IP interfész is. A berendezések a forgalmazás rögzítése mellett alkalmasak például a hívás egyedi azonosítóinak (rádió-azonosító, VPN azonosító, hívó személy) mellett a dátum, az időpont, az összeköttetés időtartama, stb. rögzítésére. A berendezések - a felhasználás területe szerint - rendelkezésre állnak hordozható-, professzionális-, vállalkozási-, kormányzati követelményeknek megfelelő kivitelben. A Storacall árú választékában megtalálható az alkalmazásfejlesztés, az oktatás, valamint a berendezés integrálása akár PBX-hez, akár ügyfélszolgálati rendszerhez vagy éppen a rádió hálózathoz.

További információ vagy árjegyzék kérhető távbeszélőn Carl Nancollas +44 (0)1932 710710 számon, vagy levélben a sales@storacall.co.uk címen. Látogasson el a Kapcsolódó weboldalra, ahol részletesebb információ található a Storacall árú választékáról.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra