CASSIDIAN több mint TETRA
2011-04-03 16:00:00
Hírek röviden, a CASSIDIAN széles skálát átfogó tevékenységéről.
(Forrás: Cassidian Press Centre)


A Svájci Hadsereg, „katonai modernizációs program” szerződését a CASSIDIAN nyerte el. Svájc azt várja a CASSIDIAN Warrior21-től, hogy a szállításra kerülő termék jelentősen javítsa a gyalogság modularitását, ütőképességét. A több mint 20 millió svájci frank értékű szerződést, a svájci IMESS (Integrated and Modular Engagement System for the Swiss Soldier) program keretében teljesíti a CASSIDIAN.

A CASSIDIAN, az Emirátus és a Khalifa University
befejezte a Kibernetikai Műveleti Központ kialakításának első fázisát a 2010.-ben aláírt Együttműködési Megállapodás szerint (MoU). A Központ fogja biztosítani a kibernetikai tevékenységhez és fejlesztéshez a kutatási és tanúsítási feltételeket, elsődlegesen a rejtjelezésre (kriptológia), a bírói és az ipari ellenőrző rendszerek biztonsági kérdéseire fókuszálva.

Eurofighter konzorciumnak,
egy új ipari partnere a gyártás és a jövőbeli fejlesztés területén India. A CASSIDIAN hosszú távú terveiben India kulcsszerepet kap a közös fejlesztés és a közös gyártás során az új alrendszerek, szoftverek, stb. kidolgozásában. Az Eurofighter Typhoon beruházása több mint 20.000 magas képzettségű munkahelyet teremt Indiában, ezzel is segítve a hazai védelmi ipar fejlődését.

Visszalépés az előző oldalra