R&R Software - Vállalati hírlevél 2013/3.
2013-10-08 18:00:00
Jellemző hibák és elkerülésük ERP bevezetés során


 
Jellemző hibák és elkerülésük ERP bevezetés során
Rozenberszki Zsolt, az R&R Software értékesítési igazgatója a Menedzserképző Központ konferenciáján beszélt az ERP rendszerek bevezetésének jellemző buktatóiról. 22 év alatt közel 120 sikeres rendszerbevezetés tapasztalataiból merítve kerültek felsorolásra a leggyakoribb hibalehetőségek, valamint ezek elkerülésének, megoldásának módszertanai. Az előadás rövidített anyagát cikk formájában közöljük.
Bővebben…
 
 
Üzleti intelligencia tetszőle-ges mobil platformokon
 
A vállalati mobilitás igénye az BI megoldásokat sem kerüli el – a legújabb fejlesztésnek köszönhetően az R&R Software HTML5 technológiával képes interaktív kimutatásokat megjeleníteni bármilyen okostelefonon és táblagépen.
 
Bővebben…
 
 
 
Bővül a cDMS márkakereskedői csomag
 
Az R&R Software gépjármű-márkakereskedőknek, -importőröknek és -szervizpontoknak készülő vállalatirányítási megoldása folyamatosan követi a fejlődő autógyártói igényeket: a legújabb verzióban megújultak az adatcsere-interfészek.
 
Bővebben…
Elektronikus dokumentum-kezelés és archiválás
A GIRO Zrt-nél idén nyáron került bevezetésre az R&R Software FusionR EDM elektronikus dokumentumkezelő rendszere a már üzemben lévő FusionR BSS kiegészítéseképp - az esettanulmányban az új rendszer üzleti előnyei ismeretők meg.
 
Bővebben…
 
 
 
Sikerrel zárult a György Ádám Kastélyakadémia
Az idén ötödik alkalommal megrendezett zongora mesterkurzusra a világ 15 országából érkeztek tehetségek. Az R&R Software által létrehozott, évente 2500 Euró értékű Ösztöndíjból idén három hazai diák vehetett részt az oktatásokon.
 
Bővebben…
 
Továbbra is mgbízható az IBM System i
Az R&R Software VERK/400 integrált vállalatirányítási rendszer működési környezetét képező IBM System i - régebben AS/400 - platform az Infor felmérései szerint továbbra is a megbízhatóság és az értékállóság szinonimája.
 
Bővebben…
 
 
 
FusionR SFA mobil CRM rendszer bevezetése
 

A 12 telephelyről több ezer vevőt kiszolgáló, ital- nagykereske-delemmel foglalkozó Central-Drinks Kft. a meglévő, más szállítótól származó Windows Mobile alapú mobil üzletkötői rendszerét cserélte le az R&R Software korszerű megoldására.
 
Bővebben…
 
 
Visszalépés az előző oldalra