DAMM növeli a Moszkvai metró biztonságát
2011-03-18 16:00:00
A DAMM TetraFlex® rendszerét választották – a biztonság javítása és az üzemeltetés hatékonyságának növelése érdekében - a Moszkvai metró stabil és fedett kommunikációt biztosító rendszerének.
(Forrás: TETRA Association)


A Moszkvai metró a világ második legforgalmasabb közlekedési eszköze. Az 1935.-ben megnyitott metró ma 12 vonalat tartalmaz, teljes vonalhossza 301,2 km, 182 állomása van és naponta 7-9 millió utast szállít. A folyamatosan növekvő utas-szám, valamint a hálózat bővítése megkívánja a biztonság és az üzemeltetés hatékonyságának a növelését is.

A rendelkezésre álló technológiák vizsgálata után a TETRA mellett döntöttek a Moszkvaiak, mert az megfelel a biztonsági, megbízhatósági és a flexibilis bővítési igényeknek. A döntés értelmében a DAMM Cellular Systems TETRA alapú TetraFlex® rendszerét integrálják a Moszkvai metró jelenlegi vegyes technológiát alkalmazó rendszerével.

A Moszkvai metrónál jelenleg vizsgálják, hogy a TETRA rendszer használatát kiterjesztik a metrók vezérlésére, valamint a telemetrikus adatátvitelre.

Kapcsolódó weboldal
Visszalépés az előző oldalra